Huda nesreča na ljubljanski obvoznici. Mrtvi najmanj trije!

slika, promet.si

Na južni ljubljanski obvoznici se je zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je udeleženih več vozil. V trčenju so vozila zagorela.

 

V nesreči so bili udeleženi trije avtomobili – eno s počitniško prikolico in dva tovornjaka. Po dosedanjih ugotovitvah policije so tri osebe zaradi poškodb umrle na kraju nesreče, vsaj ena je poškodovana. Gašenje kraja še vedno poteka.

 

Po neuradnih informacijah N1 naj bi se večji tovornjak brez zaviranja na južni ljubljanski obvoznici zaletel v kolono vozil.

 

Slika, bralec Slovenskih novic

 

Obvoz je iz smeri predora Golovec proti Šmarju – Sapu oziroma za voznike, ki prihajajo iz smeri Dolenjske, na severno ljubljansko obvoznico in potem proti Primorski.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.