To je podoba predsednice države. Slika se s človekom, ki nosi podobo zločinca?

Slika, twitter

Je Nataša Pirc Musar res predsednica vseh? Vseh zagotovo ne, Je pa predsednica, ki je pripadnica le ene politične opcije in le enega političnega sistema?

Nataša Pirc Musar vedno znova dokazuje, da ni dorasla funkciji predsednice države. V bistvu je tudi sramota za nekaj več, kot 400.000 ljudi, ki so jo volili. Zakaj, ker se predsednik države ne obnaša tako enostransko. 

Musarjeva je po izvolitvi marljivo delala na tem, da se za izvolitev zahvali predzadnjemu predsedniku Centralnega komiteja Zveze komunistov Milanu Kučanu. Udeleževala se je obskurnih partizanskih procesij, romala v Dražgoše, selektivno napadala desno politiko, po drugi strani pa nadaljuje Türkovo politiko prvo- in drugorazrednih – pobojev tistih razrednih “sovražnikov,” ki ležijo po rudarskih jamah širom Slovenije.

Poleg tega predsednica republike Nataša Pirc Musar, večjo mero spoštljivosti namenja veroizpovedim, ki niso krščanske. Kristjanov pogosto ne omenja, ne nakloni jim enake mere spoštovanja kot ostalim in se ne udeležuje maš za domovino. No to zadnje ji je verjetno oproščeno, ker verjetno niti moliti ne zna.

Verjetno ji zato ni mar s kom se slika ali kdaj. No pogoj je seveda, da je levičar in da nosi temu primerno majico, kot moški na sliki, ki je verjetno za svoje flustracije, omrežil kar predsednico države. No slika, verjetno nebi bila nič posebnega, če moški nebi imel na majici podobo komunističnega diktatorja Tita. Sedaj pa si zamislite, da bi se predsednik Nemčije slikal z nekom, ki ima na majici podobo Hitlerja. 

Ob tem pa ni bila boljša niti Tanja Fajon, ki se morilcem, kot je Kidrič tudi uradno rada klanja?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.