Igrišče zaradi katerega so Ruparju ogradili protest ni primerno za igranje? Rupar: “Ima boga!”

Igrišče na Trgu republike, slika: teniški svet

Danes bi se na igriščih na Trgu republike in v Tivoliju moral začeti teniški turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, z nagradnim skladom 107.360 evrov, ki spada v kategorijo WTA 125 in bo trajal do nedelje, a se je zapletlo z igriščem na Trgu republike.

Zaradi težav s podlago teniškega igrišča na Areni Mime Jaušovec na Trgu republike pa  se je zapletlo že pri prvem dvoboju. Organizatorji so ga prekinili in se zdaj nadaljuje v Tivoliju. Spomnimo: zaradi postavitve igrišča na Trgu republike  je bilo precej vroče krvi na protestu Ruparjevih upokojencev.

Rupar je ob tem na družabnem omrežju X, zapisal: “Na 7.shodu so nas ogradili, potisnili v kot in čakali z “robokopi”, če bi vstopili na igrišče.. Menda je bil protest celo nesposoben zaradi poplav. Spodobno je bilo pa zapraviti 600 000 eur za “ovire” in nagajati.. “Ima Boga.. To menda Zoki razume.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.