..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Huda nesreča na pomurski avtocesti. To je ostalo od avtobusa. Najmanj trije mrtvi.

slika: sobota.info

Na pomurski avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli najmanj trije potniki z romunskega avtobusa.

Pomurska avtocesta je zaradi prometne nesreče že od jutra zaprta pred priključkom Lipovci proti Mariboru. V njej je bil avtobus romunskih registrskih oznak. Po prvih podatkih sta umrli najmanj dve osebi, najmanj štirje ljudje so ranjeni.

Zaradi prometne nesreče je Avtocesta še vedno zaprta pred priključkom Lipovci proti Mariboru. Za osebna vozila je obvoz mogoč prek priključka Gančani, 

vir: Slovenske novice

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
11°C
14°
9°
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.