..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Izredna novica! Smrtna delovna nesreča pri gradnji razglednega stolpa v Rogaški!

policija-stop storilec
policija-trak
Izredna novica!

Okoli 9. ure se je pri gradnji razglednega stolpa v Rogaški Slatini  zgodila tragična nesreča. Smrtno se je  ponesrečil 46-letni delavec. Piše Sobota.info.

Danes nekaj pred 9. uro dopoldne so bili policisti Policijske uprave Celje obveščeni o delovni nesreči na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini

Policisti in kriminalisti so na kraju ugotovili, da se je pri delu na gradbišču smrtno ponesrečil 46-letni moški, državljan Bosne in Hercegovine.

Ogled kraja nesreče je prevzel dežurni preiskovalni sodnik, prav tako se je ogleda udeležil dežurni državni tožilec iz Celja in delovni inšpektor.

Več okoliščin tragičnega dogodka bodo celjski policisti sporočili v naslednjih dneh.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
3.1km/h
0%
13°C
14°
11°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.