Igor E. Bergant kar med delovnim časom, v Mariboru za Goloba vodil okroglo mizo?

Vodenje Igorja E. Berganta

Igor E. Bergant, poleg tega, da je zaposlen na TV Slovenija, je eden od voditeljev Odmevov, pa dobro (postransko) služi tudi, kot voditelj raznih okroglih miz in dogodkov.

Res je malce nenavadno, če ne kar škandalozno, da voditelj Odmevov, postransko dela še za vlado in predava ter vodi okrogle miza čez dan, zvečer pa hvali goloba na nacionalni televiziji, o katerem smo že večkrat pisali. Tokrat pa je bil dejansko zasačen s prsti v marmeladi. 

Med svojim delovnim časom, je voditelj Odmevov, Igor E. Bergant za Goloba, oziroma bolj rečeno za vlado, vodil pogovor o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva. Za tak dogodek Bergant ni imel dovoljenja, oziroma za dovoljenje niti ni nikogar vprašal na TV Slovenij, če bi lahko vodil tak vladni dogodek. Kljub temu, da je bil to njegov delovni dan na RTV, se je tam štempljal šele zvečer, in sicer je bil prisoten 5 minut, od 19:16 do 19:21. Bergant ima tako na RTV manko ur, trenutno ima 139 ur primanjkljaja. Piše Portal Požareport.

Vodenje Igorja E. Berganta, slika GOV

Voditelj Odmevov in novinar informativnega programa TVS Igor E. Bergant je (vsaj) pri vodenju tega vladnega dogodka evidentno kršil delovnopravne predpise. In se je tega tudi zelo dobro zavedal, zato je še isti večer pritekel do stavbe RTV in poskušal s “štempljanjem” rešiti svoje “delovni dan”, kar je, mimogrede, skrajno podlo početje, res nevredno novinarja javnega medija. 

Očitno se Bergant pod krinko novinarskega političnega aktivizma, stavke in podobno dejansko bori predvsem za svoje zasebne privilegije?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.