Ker so Slovenske novice razkrile identiteto napadalca na 20-letnico, je nedolžni fant doživel pogrom

Glasbenik Luka Gašparič, slika facebook

Saj ni res, pa je. Slovenske novice so razkrile ime in priimek napadalca  grozovitega zločina, ki se je zgodil praktično sredi Maribora.

Slovenske novice so v članku z naslovom: “Luka vzel sekiro in nož ter jo iznakazil”, ter podnaslovom: “Ker je 20-letna Mariborčanka zavračala njegovo ljubezen, naj bi jo 22-letni Luka Gašparič napadel s sekiro in nožem. Odsekal ji je palec, jo porezal po obrazu in tudi večkrat zabodel.” Razkrile identiteto napadalca na 20-letno dekle.

A glej ga zlomka. Nič hudega sluteči Luka, ki ima isti priimek, le da je 4 leta mlajši, kot pravi napadalec, je bil zato prepuščen na milost in nemilost slehernega človeka, ki ga je zamenjal za pravega napadalca. Celo na družabnem omrežju Tik-tok se je pojavil video, z vsebino, ki ni bila prava.

V tem primeru gre za novinarsko nekorekten prispevek. Saj, četudi je storilec znan nebi smeli uporabljati njegovega  imena in priimka, pač pa le okrajšavo ali inicialke imena in priimka. Tokrat je duh žal izstopil iz steklenice in je veliko slabe volje povzročil nič hudega 18-letnemu slutečemu fantu, ki ima le to slabost, da ima isto ime in priimek, kot napadalec na 20-letno dekle.

Torej še enkrat poudarjamo tudi na našem portalu. 20-letni glasbenik Luka Gašparič NI storilec kaznivega dejanja poskusa umora v Mariboru.

Glasbenik Luka Gašparič NI storilec kaznivega dejanja poskusa umora v Mariboru.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
87%
1.5km/h
0%
9°C
11°
7°
9°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
12°
Fri
11°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA