Na družbenem omrežju X, portal 24ur, blokiral Janeza Janšo.

Saj ni res, pa je. Po tem ko so Janeza Janšo zadnji čas kar nekajkrat vabili v studio 24 ur, so ta isti na svojem omrežju X, blokirali Janšev profil.

Kot bi se delali norca iz ljudi. Največja komercialna televizija pri nas POP TV, ki se, vsaj tako se sliši, seli v Zagreb, a ostaja produkcija oddaje 24 ur še vedno na Kranjčevi ulici 26, ne more iz svoje kože. Očito je sovraštvo do Janeza Janše na POP TV, tako močno, da so iz njihovega profila na omrežju X, predsedniku SDS, Janezu Janši blokirali račun. Ta tako ne more spremljati več objav 24ur. Je pa zanimivo, da ta isti medij, v svoje oddaje še vedno vabi ta istega Janeza Janšo v studio. Gre za norčevanje, ali pa preprosto za nagajanje?

Dejstvo, da eden največjih medijev v državi, blokira profil predsednika največje stranke, je naravnost neverjetno, S tem seveda dokazujejo, da so vredni zaupanja ravno toliko, kot nič.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.