Imamo novo kandidatko za županjo MOM

Slika: MOM

Veliko ime župana Fištravca je bila prav gotovo Melita Petelin,  Nekdanja podžupanja, katera se je tako, kot večina svetnikov njegove lista z njim razšla. Županu je večkrat očitala , da ne more pristati na županovo nespodobno igro. Takrat je mariborski župan Andrej Fištravec izstop podžupanje Melite Petelin iz svetniške skupine županove liste razumel tudi kot odhod s položaja in ji izdal odločbo o razrešitvi. Tako je Melita Petelin postala samostojna svetnica.

slika: Osebni FB profil Melite Petelin

Bodimo spet Maribor, poziva samostojna mestna svetnica in nekdanja podžupanja, ki je ekipo župana Andreja Fištravca zapustila, ker ni več mogla spremljati, kako se ladja našega mesta potaplja,

V ponedeljek, 3. septembra, bo začela zbirati podpise za župansko kandidaturo, Neodvisna lista bo nosila ime Lista Melite Petelin. Za kandidaturo pa Petelinova ne bo iskala podpore pri političnih strankah, saj je baje nobena politična stranka ni prepričala. Zatrjuje, da bo delovala v dobro vseh, ter da bo ob spoštovanju in povezovanju  njeno poslanstvo županje udejanjilo, poroča Večer.

Do sedaj so kandidaturo napovedali: Predsednik Mestnega odbora SLS Maribor Janez Jemec, ki pravi, da ima za Maribor dober načrt, aktualni župan Andrej Fištravec, ki se v teh dneh zelo trudi, biti všečen, Lidija Divjak Mirnik, iz LPR, ki bi bila raje kot poslanka, županja, baje pa bo danes kandidaturo potrdil tudi  Zdravko Luketič iz Nove Slovenije, ki mu mnogi očitajo koalicijo z Andrejem Fištravcem. Kako se bo odločil nekdanji župan Franc Kangler, ki je svojo podporo testiral tudi na družbenih omrežjih, pa zaenkrat še ni znano.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.