Imamo novo kandidatko za županjo MOM

Slika: MOM

Veliko ime župana Fištravca je bila prav gotovo Melita Petelin,  Nekdanja podžupanja, katera se je tako, kot večina svetnikov njegove lista z njim razšla. Županu je večkrat očitala , da ne more pristati na županovo nespodobno igro. Takrat je mariborski župan Andrej Fištravec izstop podžupanje Melite Petelin iz svetniške skupine županove liste razumel tudi kot odhod s položaja in ji izdal odločbo o razrešitvi. Tako je Melita Petelin postala samostojna svetnica.

slika: Osebni FB profil Melite Petelin

Bodimo spet Maribor, poziva samostojna mestna svetnica in nekdanja podžupanja, ki je ekipo župana Andreja Fištravca zapustila, ker ni več mogla spremljati, kako se ladja našega mesta potaplja,

V ponedeljek, 3. septembra, bo začela zbirati podpise za župansko kandidaturo, Neodvisna lista bo nosila ime Lista Melite Petelin. Za kandidaturo pa Petelinova ne bo iskala podpore pri političnih strankah, saj je baje nobena politična stranka ni prepričala. Zatrjuje, da bo delovala v dobro vseh, ter da bo ob spoštovanju in povezovanju  njeno poslanstvo županje udejanjilo, poroča Večer.

Do sedaj so kandidaturo napovedali: Predsednik Mestnega odbora SLS Maribor Janez Jemec, ki pravi, da ima za Maribor dober načrt, aktualni župan Andrej Fištravec, ki se v teh dneh zelo trudi, biti všečen, Lidija Divjak Mirnik, iz LPR, ki bi bila raje kot poslanka, županja, baje pa bo danes kandidaturo potrdil tudi  Zdravko Luketič iz Nove Slovenije, ki mu mnogi očitajo koalicijo z Andrejem Fištravcem. Kako se bo odločil nekdanji župan Franc Kangler, ki je svojo podporo testiral tudi na družbenih omrežjih, pa zaenkrat še ni znano.

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
5.7km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.