Iščete službo? Vabi vas Marprom!

sllika je naključna

Kot poroča Večer glavni avtobusni prevoznik v Mariboru išče nove sodelavce. V zadnjih letih se je njihov vozni park posodobil, Povprečna starost avtobusov pa zmanjšala. Še ta mesec bodo nabavili šest novih avtobusov na stisnjeni zemeljski plin (CNG), v kratkem pa načrtujejo tudi nabavo petih novih hibridnih avtobusov.

V Marpromu pa imajo  velike težave s pomanjkanjem voznikov. Družba jih zaposluje že skoraj 138,  a bi jih v tem trenutku potrebovala vsaj še dvajset. Brez novih zaposlitev v podjetju ne bodo mogli slediti zastavljenim ciljem v mestnem potniškem prometu.

Želijo namreč razširiti omrežje linij in izboljšanje frekvence voženj avtobusov na določenih linijah. Zato bodo vsem resnim kandidatom, ki nimajo potrebnega vozniškega izpita kategorije D, ki je obvezen pogoj za zaposlitev na delovnem mestu voznik avtobusa, plačali potrebno teoretično in praktično usposabljanje za pridobitev potrebnega dovoljenja.

Če torej potrebujete službo in vas delo šoferja avtobusa veseli, potem se le javite podjetju Marprom.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.