Iva Dimic: “Nataša Sukić mi je prišla groziti in me nadirati za hrbtom!”

Iva Dimic, slika Nova24TV

Petkova seja o predlogu zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, se je sprevrgla v levičarsko barabijo.

Iva Dimic, napadena s strani Nataše Sukić?

Spomnimo. Po več urni razpravi zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, ko so poslanci Levice z večkratnimi prekinitvami seje hoteli praktično uničiti sejo, se je le-ta zavlekla pozno v noč in trajala tudi preko dogovorjenega odrejenega časa, torej preko 22. ure. 


Po skoraj osmih urah, nekaj pred 22. uro je prvak Levice Luka Mesec  predsednico odbora Ivo Dimic opozoril, da odbor po 22. uri ne sme zasedati. Predlagal je prekinitev seje. A ker se to ni zgodilo, so poslanci levice skorajda ponoreli. Začeli so se verbalni napadi na predsedujočo Dimicevo. Žalitve in prigovarjanja, odvzemi besede, skakanja v besedo itd. Nataša Sukić naj bi celo odšla do predsedujoče in jo nadirala in grozila. Dejanja, ki s parlamentarno demokracijo nimajo nobene veze.

Za oddajo Tema dneva na Nova24TV, je o verbalnih napadih nanjo spregovorila Iva Dimic:

Je pa prav na tem odboru dobil Šarec dostojnega naslednika! Serpentinška mlajšega?

P.M.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
74%
0.5km/h
11%
23°C
24°
21°
22°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
18°
Sun
17°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.