Domov Slovenijanedovoljeni protesti Izigravanje sistema? Sin državnega tožilca, Jaša Jenull ne ve, kje je doma?

Izigravanje sistema? Sin državnega tožilca, Jaša Jenull ne ve, kje je doma?

Objavil: e-maribor
jaša

Glavni frontmen protestov, sin državnega tožilca Jaša Jenull, največji sovražnik vlade Janeza Janše, zagotovo nekaj skriva, saj na spletu uporablja drugi naslov.

Skrivanje za pravimi naslovi Jaše Jenulla

Le kaj se plete v glavi Jaše Jenulla, da na spletu uporablja drug naslov, od tistega, kjer dejansko prebiva? Zagotovo ne poštenost! V uredništvo Nova24TV so prejeli informacijo o tem, da na spletu uporablja Jaša napačen naslov, kjer sploh ni prijavljen in tam ne živi. Zadevo so novinarji tudi preverili in ugotovili, da navedbe držijo. Ker Jenull na spletu uporablja naslov Dunajska cesta 374, se je družina lastnika hiše za vsak primer odločila, da preveri, ali se je glavni protestnik nezakonito prijavil na naslovu njihove hiše, ki pa je trenutno predmet adaptacije. Ugotovili so, da se ta ni, a se vseeno upravičeno sprašujejo, zakaj Jenull uporablja njihov naslov. Zadevo so že predali odvetniku.

Gre za hišo, ki je v lastništvu Mitje Breznika. Ker ta omenjeno hišo renovira, trenutno v tej hiši ne živi nihče. Ko je družina lastnika omenjenega objekta ugotovila, da Jenull na spletu navaja njihov naslov, se je takoj obrnila na upravno enoto, kjer so podali pisno vlogo, da bi se prepričali o tem ali je Jenull prijavljen na naslovu njihovega objekta.

Od upravne enote so prejeli pisni dopis, iz katerega je bilo razvidno, da Jenull pri njih sploh ni prijavljen. Lastnik in njegova družina so sicer vedeli, da mu niso dali nobenega privoljenja za bivanje v omenjenem objektu, a so si oddahnili, ko so izvedeli, da se ni glavni protestnik po nekem naključju prijavil na njihovem naslovu kar preko zvez in brez njihovega privoljenja. Z njim namreč nimajo nobene povezave.

Če drugega ne, imate vsaj njegovo telefonsko številko. A verjetno tudi ta ne drži.

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.