Domov Evropa V Bruslju le 7 protestnikov. Levi mediji spet napihnili zadevo!

V Bruslju le 7 protestnikov. Levi mediji spet napihnili zadevo!

Objavil: e-maribor
protestnikov

Protesti so se razblinili, kot milni mehurčki, a levi mediji še vedno pumpajo zadevo.  Kakšna sramota za novinarstvo. Tako lahko napihnejo zadevo le levi mediji.

PROTESTNIKOV V BRUSLJU TOČNO 7 EN TRANSPARENT IN DVA PLAKATA

Nekaj protestnikov se je v Bruslju že zbralo,” je na Twitterju zapisal novinar Dela Peter Žerjavič in v dokaz prilepil fotografijo, na kateri je le sedem protestnikov. Glede na Žerjavičevo število “nekaj”, nič čudnega, da so jih prejšnji teden v Ljubljani našteli vsaj 40 tisoč. Novinar je požel nekaj posmeha, zato je želel malo popraviti vtis in je dodal še eno fotografijo – a v Bruslju se jih očitno ni zbralo več kot sedem. Solidarost pa taka.

 

V Ljubljani očitno ni bilo dosti bolje, kar se je ob lepem vremenu sicer pričakovalo. Protestniki se namreč v takih primerih že “tradicionalno” raje kot za kolesarjenje, odločijo za obisk obale oziroma svojih vikendov. Težko bi bilo trditi, da so bili včerajšnji protesti sploh omembe vredni. Kar so si verjetno morali priznati tudi večinski mediji – članki o včerajšnjem ne-dogodku so danes že precej dobro skriti nekje na dnu spletnih portalov.

Kaj na to poreče najbolj znani sin državnega tožilca?

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.