Izpoved še ene spolne zlorabe. Nekdanji novinar Mladine naj bi posilil fanta?

slika je simbolna
Izpoved mladeniča, katerega naj bi posilil nekdanji novinar Mladine, Jaša Kramaršič Kacin

Na plan prihajajo neverjetne izpovedi, tako fantov, kot deklet, kjer naj bi si si na zabavah dali duška razni levičarski ekstremisti.

Objavljamo izpoved žrtve, ki naj bi bil leta 2004 omamljen in analno posiljen na gradu Trebnje s strani (nekdanjega) novinarja Mladine in člana NSK-a Jaše Kramaršiča Kacina! Portal Prava razkriva podrobnosti.


Tudi sam sem bil omamljen in analno posiljen leta 2004, na zabavi na gradu Trebnje, NSK-jevca in nekdanjega novinarja Mladie Jase Kramarsica (Jaša Kramaršič Kacin op.a.). Priča je bil lastnik gradu oče slovenskega igralca Lotosa Šparovca, ki je posiljevanje tudi zaustavil. Tam je bil tudi Ervin Markosek (Markošek op.a), član Laibach in asistent Petra Mlakarja in ostala leva nadrogirana medijska elita,” je zapisal žrtev posilstva na zaprtem forumu spletne strani mn3njalnik.com. 

Žrtev pravi, da so na levi sceni skušali to posilstvo prikriti, ter da bo to zadevo prijavel tudi policiji. Dodaja tudi, da tu ne gre samo za svinjarijo leve scene, ampak za pravi Babilonski razvrat. Žrtev na koncu še dodaja, da ga je sram biti Slovenec v tako skorumpirani državi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.