IZREDNA NOVICA! Tudi v Mariboru je Drava prestopila bregove! Malečnik in Melje sta že pod vodo,

slika Maribor info

Že od zgodnjih jutranjih ur sirene gasilskih vozil v bližini Gasilske brigade Maribor, kjer ima prostore tudi naš portal e-maribor.si, nenehno tulijo.

V Maribor prihaja huda ura. Drava, ki poplavlja na Koroškem, se je začela razlivati tudi že ponekod v okolici Maribora. Na nogah je že civilna zaščita. V Selnici ob Dravi je glavna cesta od trgovine Jager do gostišča Hojnik poplavljena. Ekipe gasilcev, ki so na terenu zaenkrat lahko še sproti rešujejo črpanja zalitih kleti ter odstanjujejo posledice plazov. 

Razmere v Mariboru

V Melju zaradi visokega pretoka Drave voda iz jaškov za odvodnjavanje zalila cesto in že ogroža bližnje hiše in podjetja. Gasilci prebivalcem pomagajo pri zaščiti z vrečami s peskom, evakuacija se bo kmalu začela, poročajo domačini iz Melja. Je pa neprevozna cesta med n podjetja. Gasilci prebivalcem pomagajo pri zaščiti z vrečami s peskom, evakuacija se še ni začela. Je pa zaprta cesta med Kungoto in Mariborom. Svečinski potok se že razliva po naselju.  Drava že poplavlja tudi v Malečniku.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.