IZREDNA NOVICA! V Mariboru ponoči zagorel vrtec. En gasilec v bolnišnici

požar
Gori vrtec Brezje

Mariborske policiste je danes ob 2.43 Gasilska brigada Maribor obvestila o požaru na območju Vrtca Brezje v Mariboru, ki je dislocirana enota javnega vzgojno-izobraževalnega zavoda Vrtec Pobrežje.

Gašenje požara v tem trenutku še poteka, tako da natančnega vzroka in točne materialne škode še ni mogoče določiti, ocenjuje pa se, da bi škoda lahko znašala okoli pol milijona evrov.

Ko bo požar pogašen in bodo razmere dopuščale, bodo policisti opravili ogled. Na vrtcu sicer potekajo gradbena dela obnove objekta. Pri intervenciji se je poškodoval en gasilec in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Maribor. Na požarišču so tudi odgovorne osebe Vrtca Pobrežje in CZ. O požaru sta bila obveščena dežurna okrožna državna tožilka in preiskovalna sodnica, ta pa ogled prepušča policistom. Več informacij bo znanih predvidoma čez dan

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.