Janez Janša: “Kučan se nikoli v življenju ni bil sposoben soočiti z resnico!”

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Po tem, ko se vrstijo pritiski na Igorja Pirkoviča in oddajo Arena, češ, tam lažejo ljudem, se je na dogajanje odlasil tudi Janez Janša.

Tako se, po nareku, Kučanova tovarišica, Špela Furlan močno trudi očrniti Tako Igorja Pirkoviča, kot oddajo Arena, o tem smo že pisali TUKAJ.

Spomnimo. Furlanova je v rubriko “pisma bralcev” na RTV pisala, da je bilo v oddaji Arena 26. 6. 2023 izrečenih več neresnic. Da jih je izrekel Janez Janša in da njegove laži spremlja že desetletja in jo niti ne presenečajo več. Večji problem pa vidi  v tem, da na laži  pristaja in jih dopušča uredništvo Televizije Slovenija.  Seveda pa Furlanova pozabi omeniti, da je bil v oddajo Arena na TV Slovenija povabljen tudi Milan Kučan, a je sodelovanje zavrnil. 

Se je pa oglasil tudi Janez Janša, ki ga je Furlanova obtožila laži in zapisal: “Kučan se nikoli v življenju ni bil sposoben soočiti z resnico o svojih dejanjih v zakulisju in nasploh. Zato je vedno zavračal tudi soočenja z mano pred kamero. Še vedno to počne, poln strahopetnosti in strahu pred resnico. Bil je vabljen velikokrat, nikoli ga ni bilo.”

Sedaj čakamo še kakšno “pismo bralcev”, ki ga bosta “sproducirala” Kučan in Furlanova. V penziji imata očitno čas tudi za to. Štefka, pa bo verjetno skuhala kakšen čajček.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.