Video-intervju, Franc Kangler: “Potrebno se je povezovati, da smo lahko močnejši!”

kangler

Kongres Liste Franca Kanglerja – Nove ljudske stranke Slovenije je na svojem zasedanju v torek, sprejel sklep o združitvi politične stranke Lista Franca Kanglerja – Nova ljudska stranka Slovenije (NLS) s politično stranko Slovenska demokratska stranka (SDS). Ob tem smo se pogovarjali tudi s Francem Kanglerjem.

Dejal je da združitev z SDS ne pomeni le boljše prihodnosti za mestni svet, ampak povezovanje, združevanje tistih ljudi, ki krepijo demokracijo v Sloveniji, Pravi, da je tem v trenutku država v največjem političnem krču, ter da vse kaže, da so ljudje zaradi napovedi o obdavčitvah, protesti kmetov, upokojencev, javne uprave, zdravnikov in tako dalje, nezadovoljni. 

Postali smo druga največja svetniška skupina v MO Maribor, ki šteje 12 svetnikov. Vodja je postal Milan Mikl

Še enkrat je Kangler poudaril pomen povezovanja. “Potrebno je, glede na to, da se dobijo glasovi. In glede na preteklo delovanje, ki ga je imela Nova ljudska stranka, zame osebno in prav tako za predsednika Janeza Janšo je to pozitivna stvar, ki ima odmev v Sloveniji,” je dejal Franc Kangler.

Kangler je zatrdil, da bo kandidiral za predsednika mestnega odbora SDS Maribor.

Nova večja stranka mora držati skupaj, je dejal Franc Kangler, Potrebno se je povezovati, da smo močejši.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.