Kdo je tu nor? V finale Slovenija ima talent gre Ahmed Kullab? Odzivi!

Zajem slike

Oddaja Slovenija ima talent ne more biti bolj pristranska, ko se vidi že na prvi pogled. Kot že ime oddaje pove Slovenija ima talent, v finale pošilja Palestinca..

Oddaja, Slovenija ima talent, ki naj bi bila paradna oddaja POP TV, ki pa vedno postreže z nekim čudnim razpletom, po katerem nastane veliko slabe volje. Tako se je zgodilo tudi v nedeljo, ko je žirija v finale oddaje poslala Palestinca Ahmeda. Ni znano, ali ali  Palestinec v Sloveniji živi, kot migrant, ali pa ima urejen status tujca?

No očitno imajo na POP TV pomešane pojme, kdo je lahko slovenski talent. In zamislite si, da bi največji talent v Sloveniji imel prav Palestinec in dobil 50.000 evrov?

Tu je še nekaj komentarjev na uvrstitev Palestinca v finale (vir: Slovenske novice):

– Bog pomagi, letošnji talenti so sama katastrofa in ena kuhina. Meni se zdi, da je Domen zasluženo prišel v finale. Za Ahmeda pa ne vem, ali si je zaslužil priti v finale. Mislim, da je preveč politika v ozadju bila kriva za odločitev.

– Bravo, zaslužena zmaga Domna. Zelo žalostno pa, da se je žirija odločala med ostalima dvema in da so v finale poslali Ahmeda..

– Domen, zasluženo, bravo. Ahmed pa živa kuhinja, pika amen.

– Čestitke Domnu. Za drugega ne verjamem, da je dobil toliko glasov. Škoda, da se to javno ne vidi . Saj ni bil slab, vendar menim, da so Pantaloons dobili več glasov

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.