Janša na akademiji SDS v Mariboru: “Sejali so sovraštvo, danes pa so sami na ražnju!”

Janez Janša, slika SDS

Na včerajšnji akademiji stranke SDS v Mariboru, je predsednik stranke Janez Janša okrcal aktualno vlado in napovedal, da nas čakajo hudi časi.  

Imamo vladno koalicijo, ki jo sestavljajo tri levičarske stranke. Dve sta klasični derivat globoke države oziroma ostanek propadle tranzicije, katere cilj je v bistvu negativno pragmatičen, torej ohranitev oblasti, položajev, privilegijev in zaščita pred roko pravice. Tretja, Levica, kot izvirni produkt novodobnega kulturnega marksizma, s svojim ideološkim radikalizmom tako z lahkoto obvladuje koalicijski software in določa barvo ukrepov in celotnega ravnanja,” je na akademiji stranke SDS, ki je potekala včeraj v Mariboru, dejal Janez Janša!Janez j


“V času kovidne krize, tisočih kovidnih bolnikov po slovenskih bolnišnicah, v času praznih skladišč zaščitne opreme, ki so nam jih zapustili, v času zaprtih meja in pretrganih logističnih verig so tovariši nagajali, protestirali in klicali k naši smrti. Napadali so policiste, meščane, novinarje, snemalce in medijske hiše ter ovirali tuje državnike v času slovenskega vodenja EU. Po trgih in ulicah so sejali sovraštvo, delili bombastične obljube in kurili velike ognje. Sedaj je prišel čas plačila. Danes so sami na ražnju. In še huje bo. Po kitajskem koledarju smo stopili v leto zajca. Po slovenskem bo to leto zajca na ražnju in leto bumerangov,” je še dejal Janša.

Še lani poleti si težko srečal nekoga, ki ni trdil, da je volil Goloba. Danes pa nasprotno že težko srečaš koga, ki bi priznal, da ga je volil. Je dejal predsednik največje stranke v državi, Janez Janša.

video: Nova24TV

VREME

Maribor
jasno
50%
3.6km/h
0%
27°C
27°
23°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.