Janša, Urški Klakočar Zupančič: “Gospa, ki po Afriki posvaja opice, bi doma zatirala svobodo govora!”

opica, urška
transparent

V Sloveniji še vedno odmevajo prelomljene obljube predssednice parlamenta Urške Klakočar Zupančič in predsednika vlade Roberta Goloba, ki se z Ruparjem in društvom 1. oktober ne bosta pogovarjala, čeprav sta tako obljubila.

Kot razlog sta navedla govor Pavla Ruparja, na četrtem shodu upokojencev, kjer se je užaljeno počutila predsednica države Nataša Pirc Musar. Včerajšnji levi mediji, kjer sta še posebej prednjačila portal Necenzurirano in Večer pa so se spravili še nad ustanovne člane 1. oktober in jih oblatili, kot je v navadi levih portalov. Očitno so se odločevalci v naši državi skupaj z levimi “fake” mediji odločili, da tako obračunajo z Ruparjem, ker je preveč nevaren za to oblast.

Rupar, ki se je včeraj odzval na sprevrženo ignoranco oblastnikov je vse tri predsednike spomnil, da imajo ože od 22. februarja na mizi pismo s prošnjo obsoditi sprevržen sovražni govor na izjave ZDUS-a Janeza Sušnika, ki je upokojence, ki zahtevajo poštene pokojnine, označil za SS morilske “truppe” Adolfa Eichmana in fašiste, ter na izjave nekaterih novinarjev, od katerih ekstremno izstopa novinar Dela Markeš, ki je Ruparja označil za Hitlerja in Mussolinija, protestnike pa za nacistične ovce. Seveda se na to pismo ni odzval nihče.

Je pa Pavlu Ruparju, predsedniku društva 1. oktober, v bran stopil predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša in zapisal:  “Gospa, ki po Afriki posvaja opice, bi doma zatirala svobodo govora in kazensko preganjala svoje sodržavljane. Državni zbor doslej še ni imel tako skrajne woke osebe na svojem čelu,” je zapisal Janša.

Kaj ni zanimivo. Vsi trije odločevalci predsednik vlade, države in parlamenta v en glas trobijo neokusne levičarske nebuloze, ko jim stopiš na rep. A obsoditi nekoga od svojih, ko 30,000 glavo množico zmerja z nacističnimi ovcami, Mussolinijem in Hitlerjem, pa jim niti ne pade na pamet. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.