To Rupar odgovarja Golobu, Musarjevi in Klakočarjevi.

Po tem, ko so trije največji odločevalci predsednik vlade Robert Golob, predsednica države Nataša Pirc Musar in predsednica parlamenta Urška Klakočar Zupančič požrli svojo besedo in odpovedali sestanek z društvom 1. oktober, ter pokazali svoj levičarski obraz, se je na to odzval tudi predsednik društva 1. oktober Pavel Rupar.

Spoštovana Nataša Pirc Musar, spoštovana Urša Klakočar Zupančič, spoštovani dr. Robert Golob!

Naj vas na začetku spomnim, da imate na mizah od 22. februarja moje pismo s prošnjo obsoditi sprevržen sovražni govor na izjave predsednika ZDUS Janeza Sušnika, ki je upokojence, ki zahtevajo poštene pokojnine, označil za SS morilske “truppe” Adolfa Eichmana in fašiste in izjave nekaterih novinarjev, od katerih ekstremno izstopa novinar Dela Markeš, ki me je označil za Hitlerja in Musolinija, protestnike pa za nacistične ovce, ODGOVORA OD VAS TREH PA ŠE NISEM PREJEL! ČAKAM!

Očitno smo v Sloveniji priča DIKTATURI MILIONARJEV IN TOTALITARIZMU POPULISTOV, ki od dolgočasja ne veste več, kaj bi počeli medtem, ko revnih upokojencev, ki jih je 360 000 in vas prosijo, da jim pomagajte, NE VIDITE !! Ne vidite delavcev, ki skupaj s podjetniki PROSIJO ZA RAZBREMENITEV PLAČ, da bi imeli malo boljše življenje! Ne zanimajo vas ljudje, ki kot samostojni podjetniki množično vračajo ta status, ker pač ne zmorejo več obremenitev, VI PA SE BAVITE Z ZAKONI EVTANAZIJE IN DRUGIMI NESMISLI, že videnimi v zgodovini in, ki niso prinesli čisto nič dobrega nobenemu narodu!

Če mi očitate sprevrženost, povejte mi, kaj je bolj sprevrženega od odpovedu službe 120 delavcev SCT strojegradnje in sprivatizirati in prodati premoženje, kupiti Rolce Roysa in se z njim “voziti med odpuščenimi in jih spraševat, kako živijo?”? Kaj je bolj sprevrženega, kot iz GEN-i pobrati milijone in si še dovoliti razpravljati o DVEH MILIJONIH NAGRADE pri izgub tega podjetja v višini 300 000 miljonov? Kaj je bolj sprevrženega od poleta z našim letalom na Dunaj in afne guncat v Afriko za naš denar, brez učinka, ker je bil že vnaprej znan, ZRAVEN PA PUSTITI UPOKOJENCE Z 250€, 400€, 600€ stradati in životariti? In kaj je bolj pokvarjenega, kot očitati nekomu SOVRAŽNI GOVOR, ko vam to pove po pravici resnico, medtem, ko tiste, ki so vam blizu za veliko bolj sramotna dejanja nagrajujete?

Katero dejanje je bolj sprevrženo od PONUDITI LJUDEM LEGALNO POMOČ USMRTITVAH, brez razprave, brez upoštevanja stroke, prakse tujine? In obsoditi ljudi, ki poznamo zgodovino in jo primerjati s preteklim časom in današnjim, ko nam vlada DIKTATURA MILIJONARJEV IN KAPITALA?

In spremljati dvoličnost, ko nas upokojence, ki PROSIMO ZA NAŠ DENAR, ko nas zmerjajo s fašisti in Musolinijem IN NE ODREAGIRATI, v skromni primerjavi sistemov pa dobesedno PONORITI in IGRATI UŽALJENOST in hkrati sprožiti in PLAČATI MEDIJE, DA NAREDIJO POGROM NAD RESNICO, KI VAS BOLI!?

 

Vesel sem, da ste odpovedali napovedana vabila v vaše razkošne palače, OSEBNO MISLIM, DA NISO BILA NIKOLI ISKRENA in, da ste jih v padcu podpore izrabili zgolj za samopromocijo! Žal mi je, da po enem letu in po vaših IZVOLITVAH NISTE STORILI NIČESAR ZA DOBRO LJUDI, še vedno se bavite kdo je Janšev, sejete sovraštvo in podpirate diskreditacije in zakone, ki prinašajo smrt, dobrega življenja ba nikomu!

Ljudje bodo sami presodili vaša dejanja, kar se mene tiče naj vas ne skrbi! ČE SE BODO ODLIČILI, DA STE USPEŠNI, MI PA , DA SEJEMO SOVRAŽNI GOVOR IN NAS JE TREBA LIKVIDIRATI, PRAV! Če bodo še vedno nasedali vaši plačani propagandi in se strinjali z revščino , ki jo živijo, tudi prav! Sami imajo svojo pamet, ljudje odpirajo svoje oči, čutijo svoje življenje in ne vaše samoreklame NAJ TOREJ PRESODIJO SAMI! Sami se bodo odločili ali verjamejo VAŠIM ZAKONOM O KULTURI SMRTI, ali svojemu življenju!

Dovolite mi, spoštovani najvišji vrhovni politični delavci naše domovine Slovenije, da se vam zahvalim za pozornost, vam pa polagam na srce: ZAČNITE DELATI ZAKONE V DOBRO LJUDI! ZA NJIHOV STANDARD IN NJIHOVE ZASLUŽENE PLAČE IN POKOJNINE, OPUSTITE DVOLIČNOST, NAVADE DIKTATORJEV IN POMISLITE KDAJ TUDI NA TISTE, KI MORAJO PREŽIVETI S 400 EUR NA MESEC, KAR JE PRAVI DROBIŽEK V PRIMERJAVI Z VAŠIMI PREMOŽENJU IN DENARJEM!!

Pavle Rupar

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.