Je Golob res čakal v vrsti na urgenci v UKC Ljubljana ali je preskočil vrsto?

Robert Golob, zajem zaslona

Predsednika Goloba smo nekaj časa videli z berglami. Za nekaj časa naj bi si  namreč poškodoval nogo, baje pri plavanju, ko naj bi se je zaletel v skalo.

V preteklih treh tednih je predsednik vlade sprva opazno šepal na vrhu Nata v Vilni, nato po terenu ob ujmah v Sloveniji hodil s pomočjo bergel, na sestanku Sveta za nacionalno varnost RS pa so ga opazili celo brez čevlja na poškodovani desni nogi. A potem je, kot po čudežu ozdravel, odvrgel bergle in normalno hodi.

Kot piše portal Žurna24 je Golob zdravniško pomoč je poiskal v Urgentnem centru Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica, v Zdravstvenem domu Ljubljana in na Urgenci v UKC Ljubljana. Golob naj bi bv juliju zaradi poškodovane desne pete precej pogosto obiskoval zdravniške ustanove. 

Zanimivo pa bi bilo ugotoviti, glede na njegovo delo, ali je preskočil precej dolge vrste na urgenci, ali pa je potrpežljivo čakal na urgenci, da je prišel na vrsto.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.