Zaposlena na CSD Maribor je nakazovala denar sorodniku, ki ni bil upravičen do socialne pomoči?

Saj ni res pa je. Pomočnica direktorice Centra za socialno delo Maribor je svojemu sorodniku nezakonito izplačevala denarno socialno pomoč. 

Če imaš vpliv je vse mogoče. Še posebej, ker gre za javni denar. Tako je pomočnica direktorice Centra za socialno delo Maribor, svojemu sorodniku izplačevala socialno pomoč, čeprav do nje ni bil upravičen.

Kot je dejala  direktorica CSD Maribor Marjana Bravc, za portal Maribor24,  so informacije, ki so danes pricurljale v javnost, resnične. O nepravilnostih je bila direktorica seznanjena že v začetku junija, zaradi česar je nemudoma ukrepala. Po besedah direktorice so na Centru za socialno delo Maribor uslužbenki odvzeli vsa pooblastila in dostope do informacijskega sistema, saj naj bi imela uslužbenka zelo široka pooblastila. Nepravilnosti so se dogajale od lanskega decembra.

Po besedah direktorice so na Centru za socialno delo Maribor uslužbenki odvzeli vsa pooblastila in dostope do informacijskega sistema, saj naj bi imela uslužbenka zelo široka pooblastila. ”Pomočnica direktorice pa sedaj ni več zaposlena na CSD Maribor

Osumljena pomočnica direktorice ni več zaposlena na CSD Maribor!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.