Spoznajte Mlade ase, med katerimi je tudi “toti” Štajerec.

Ansambel Mladi asi,

Poletje je tu in prava polka za to poletje pripada Mladim asom, oziroma ansamblu Mladi asi. Kot so zapisali: “Vroče poletje, baywatch, sol, morje, hladen pir. Nagajive vibracije, zvrhan koš ljubezni in sproščeno vzdušje.” To je tisto kar prinaša njihova nova pesem: Tebe sem izbral.”

 

Mladi asi so klasičen narodno-zabavni kvintet s pevko in pevcem. Avsenikove polke in valčki so njihovo srce, druge skladbe iz bogate zakladnice slovenske NZG, ter domače in tuje zabavne/popularne priredbe pa krila, s katerimi radi poletijo med svoje poslušalce. Odlikujejo jih dobra energija, sproščenost in igrivost, ki nastanejo, ko se na odru skupaj znajdejo Zasavci, Dolenjca, Savinjčan ter toti Štajerc. Skupaj so kot eno, dobri prijatelji tudi izven odrskih luči, skupaj so Mladi asi. Pravi naslov za dober žur, predvsem pa za ustvarjanje norih spominov.  Ans. Mladi asi sestavljajo: Nik Vozelj (harmonika), Tom Kladnik (ritem kitara), Gašper Bizjak (bariton), Teodor Maurer (trobenta), Blaž Markošek (klarinet) ter Eva Popotnik in Alen Krajnc (vokal).

 

Polka TEBE SEM IZBRAL je zmagovalna skladba po izboru občinstva na letošnjem 7. Festivalu pod Pohorjem, prejela je tudi 2. nagrado za najboljše besedilo po mnenju strokovne komisije.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.