Je Musarjevo kaj sram? Še v odmevih je voditeljica Pahorja naslovila, kot predsednika države?

Borut Pahor in Janez Janša, slika omrežje X

Med poplavami, ki so divjale v Sloveniji, se Nataša Pirc Musar zelo redko oglaša, oziroma je nikjer ni videti. Da bi poprijela za lopato, pa niti pod razno. Zato ni čudnega, da ima večina Slovencev za predsednika še vedno Boruta Pahorja.

 

Pahor je dokazal, da je tudi velik prostovoljec. Veliko je na terenu in pomaga kjer je le mogoče.  In Borut Pahor je na terenu ne le pravi motivator, ampak v očeh nekaterih bo vedno predsednik. Tako je v četrtek v Odmevih Rosvita Pesek gostila prostovoljce, ki so priskočili na pomoč prizadetim v poplavah. Med gosti je bil tudi nekdanji predsednik države Borut Pahor. Izkušeni voditeljici pa se je med vodenjem oddaje pripetil manjši kiks.

 

Pahorja je Peskova naslovila s predsednik in hitro dodala nekdanji. Tudi na terenu, med ljudmi je bilo večkrat zaznati, da so Pahorja naslavljali z besedo predsednik. Je torej to sploh kiks?

Nataša Pirc Musar, vas je kaj sram?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.