Je s predsednico DZ vse v redu? Poslancu zabrusila: “Mogoče niste prav vtakni?, Joj joj!”

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Saj ni res pa je. Je bila Urška Klakočar Zupančič, popolnoma pri pameti, ali pa je mislila, da je smešna. Poslancu je očitala da ne zna vtikati?

Je bila predsednica državnega zbora mogoče okajena? “Boste poskušali kartico odstraniti in spet… A dela, dela? Ne dela. Prekinjam sejo za 10 minut, da pokličemo tehnično službo in ugotovimo, kaj je narobe. Mogoče niste prav vtaknil. Joj joj joj! Ampak malo smeha tudi ne škodi, ali ne? Smeh je pol zdravja in zdravje je naše največje bogastvo,” tako se je zapletala s poslancem Urška Klakočar Zupančič na zelo pomembni seji, ko so poslanci glasovali o poplavnem rebalansu proračuna.

Res je malce nenavadno da se predsednica državnega zbora, se ob tako pomembni temi, kot je pomoč poplavljenim za govornico smeji in želi biti smešna. Še dobro, da v parlamentu ni več Serpentinška, (Marjana Šarca), ker bi očitno dobil hudo konkurenco, v neumnostih?

Parlament je očitno postal pravi cirkus. Očitno glavno klovneso imamo?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.