Rupar sporoča: “Shod v sredo, BO na Trgu republike!” Protestniki tudi pred magistrat.

Po današnji, novici, katero smo ekskluzivno objavili na našem portalu e-maribor.si, da so komunalni delavci ogradili Trg republike, kjer naj bi v sredo potekal shod upokojencev, Rupar sporoča naslednje: “Ne bodo nas omejili!”

 

Zbrali se bomo na ali pred Trgom republike v Ljubljani 6.9.2023 ob 15.uri!

“Vladajoči in šerif Janković so postavili ograje okoli prizorišča , TO NAS NE BO USTAVILO!! V kolikor nam bodo omejili in preprečili MIREN PROGRAM, SE BOMO POMAKNILI NA KONGRESNI TRG IN NATO MIMO PREŠERNOVEGA SPOMENIKA, kjer bomo zapeli SLOVENSKO HIMNO, NA MAGISTRAT, kjer nas bo pozdravil “pogumni župan Ljubljane”,” je zapisal Pavle Rupar.

Rupar poziva! S seboj prinesite transparente, slovenske zastave, frajtonarice in karkoli, omejitev ni!! Ostali bomo mirni, za morebitne eskalacije odgovarja župan in vlada!! Samo pogum imejte in slovensko srce!! 

 

“Upokojence, še manj pa slovenski ponos ne boste ubili,” pravi Pavel Rupar.

Neposredni prenos s shoda upokojencev bo tudi na FB strani portala e-maribor.si, od 15. ure, kjer bomo spremljali vse dogajanje na shodu.

 

Kot sporočajo iz podravsko-mariborske regije, društva 1. oktober, bo iz Maribora odpeljal tudi posebni avtobus. Odhod bo v sredo, 6. septembra ob 12.30 izpred parkirišča “Planeta TUŠ”, avtobus bo ustavljal tudi v Hočah pred trgovino Lidl. Rezervacije na telefon 070 772 260!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.