Je slika otrok iz vrtca Ledina, oblečenih v partizane res lažna?

Na spletu je zarožljalo, Na vsakoletnem pohodu po Ljubljani naj bi bila skupina otrok iz vrtca Ledina, ki naj bi bila oblečena v partizane in imitacijo orožja?


Ob streljanjih v Srbiji, kjer so streljali otroci in pobijali ljudi, de je ob sliki, ki se je pojavila na družbenih omrežjih, kjer naj bi bili otroci iz vrtca Ledina. Spodbujati otroke, da se sprehajajo s puškami v vojaških uniformah, je res že nekoliko preživeto, še posebej pa sporno, saj naj bi šlo za vrtec.

Mnogi so to fotografijo delili in se zgražali, jo povezovali z napadi v Srbiji, kajti v tem času je taka fotografija povsem neokusna, a naposled naj bi se razkrilo, da naj bi šlo za fotografijo, menda ruskih otrok iz leta 2019, ki jo je nekdo spretno podtaknil na spletne strani družabnih portalov.

A če dobro pogledamo sliko, opazimo v ozadju slovensko zastavo, dvomimo, da se je prireditev odvijala v Rusiji, pa tudi otroci če jih podrobno pogledamo, bi jih težko imeli za Ruse. Vsi skupaj pa resnično upamo, da je slika resnično iz leta 2019 in da gre res za ruske otroke, kajti take maškarade na spadajo v slovenske vrtce in šole.

Ravnateljica Lučka Postružin je starše že obvestila obvestila o dogodku in jim predala jasno sporočilo: “Obveščamo vas, da sta slika in vsebina lažni. Zadevo smo že prijavili Policiji.”

Sicer pa slike slovenskih otrok oblečeni v partizane in z orožjem niso nič novega. Levičarski norci za svoja nemarna dejanja uporabljajo tudi otroke. In politiki z njimi celo pozirajo. OGABNO!

Zgornja slika na žalost ni iz Rusije!

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
57%
1.5km/h
11%
26°C
27°
21°
24°
Tue
20°
Wed
21°
Thu
19°
Fri
22°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.