Je to možno? Cenzurira neprimerne vsebine na Facebooku, sama pa neti sovraštvo?

Anuška Delić, slika: Nova24TV

Portal Oštro in cenzorka družabnega omrežja Facebook Anuška Delić, je tista, ki vam vaše objave včasih zablokira.  Sama pa seje in neti sovraštvo med ljudmi. Še posebej ji je ljuba tema stranka SDS.


Portal Oštro se rad ukvarja predvsem s tistimi mediji, ki niso v domeni leve politične opcije. To je pred kratkim okusila tudi mlada vplivnica Zala Klopčič. Portal se je namreč spravil na njene videe in jo obtožil širjenja neresnice.

Na portalu Oštro predvsem radi izpostavljajo naš portal e-maribor.si, gledajo, kdo deli naše članke, v katerih FB skupinah se članki pojavljajo in podobno. V bistvu se igrajo neko sodobnejšo različico UDBE in potem te kaznujejo tako, da so objave na družabnem omrežju cenzurirane ali premaknjene na nižjo raven, kar posledično pomeni, da jih vidi čim manj ljudi. Tako se kakšne Anuške Delić, se res nebi sramovali pri UDBI, če bi še obstajala.

Je pa zanimivo, da ravno omenjena Delić sama neti nestrpnost in sovraštvo. Še posebej do stranke SDS in vse kar je s stranko povezano. Pri tem je ni nič sram, da takšne in podobne zapise, za drugo politično opcijo briše in cenzurira, ter očitno tui laže?

Očitno pred Anuško Delić niso varni niti novinarji, ki niso pri (vladnem) koritu.

 

No z “svojimi” pa komunicira, popolnoma drugače in še Makedonijo bi rada pripeljala na Goričko.

 

Sedaj veste kdo vam briše vaše vsebine na družabnem omrežju Facebook!

 

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
91%
1.5km/h
75%
16°C
19°
15°
16°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.