Srbski policiji je končno priznal: “Danko sem zadavil!”

deklica Danka

Na dan prihajajo nove podrobnosti tragične smrti deklice Danke, ki je bila pogrešana od 26. marca. O deklici Danki, smo tudi na našem portalu veliko pisali.


Kljub intenzivnemu iskanju njenega trupelca še vedno niso našli. Potem ko je v četrtek srbski minister za notranje zadeve Bratislav Gašić sporočil, da sta dva moška, sicer uslužbenca komunalnega podjetja, malo Danko zbila, njeno truplo pa odvrgla, je danes načelnik kriminalistične policije Ninoslav Cmolić razkril, da deklica po nesreči ni bila mrtva in da jo je sovoznik zadavil, poroča Dnevnik.hr. Namreč, potem ko sta jo delavca komunalnega pojetja z avtom zbila, sta mislila, da je mrtva, in sta jo dala v prtljažnik, a deklicaje bila še živa in se je v nekem trenutku prebudila.  

Osumljenca, 50-letna Srđan Janković in Dejan Dragijević, sta včeraj priznala uboj deklice in podrobno opisala zločin. Njeno truplo sta odvrgla na deponiji, a naj bi ga 28. marca eden od njiju prestavil na drugo lokacijo. Zdaj pa se, po besedah Cmolića, ne more spomniti, kam ga je odpeljal. Iskanje trupelca še ne dveletne Danke zato še vedno poteka. Iskanje se je po poročanju srbskega portala Blic preselilo na novo lokacijo nedaleč od Banjskega polja. 

Po poročanju srbskega portala N1, pa naj bi pridržali še brata enega od osumljencev, ker naj bi vedel za bratovo nagnusno dejanje.

 

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
1km/h
30%
11°C
12°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.