Jelinčič o Sophie in ‘t Veld pravi, da ni čisto gladka

zmago jelinčič
Zmago Jelinčič

“Glavna “fora” je sedaj tista Sophie in ‘t Veld, ki po Sloveniji pljuva po dolgem in počez. Pljuva po naši vladi, po našem premierju in predvsem po naši domovini. Vse, kar ni njej prikladnega in kar ni levega, je slabo,” je bil znova neposreden Zmago Jelinčič Plemeniti.

Zmago Jelinčič Plemeniti namenil nekaj pikrih besed Sophie in ‘t Veld

Zmago Jelinčič Plemeniti je o Sophie in ‘t Veld povedal, da je trenutno na čelu neke skupine za spremljanje demokracije, vladavine prava, kjer gre le za trošenje denarja. Tako ali drugače jo podpira Soroševa fundacija skupaj z njenimi sateliti. “Zanimivo je, da je ta gospa zagovornica federalizacije EU, skratka, narediti iz EU nekakšno verzijo nekdanje Jugoslavije, čeprav se že kaže, da je EU desetkrat slabša, kot je bila nekakšna bivša skupna država Socialistična federativna republika Jugoslavija. Zanimivo pa je tudi to, da znotraj njene stranke – Democrats 66 sploh ne volijo, kdo bo odšel v parlament, ampak jih stranka sama imenuje. Se pravi daleč stran od demokratičnega odločanja, daleč stran od kakršne koli demokracije.”  Piše Nova24TV.

Za konec pa je še navedel, da je kot evroposlanka prejemala deset tisoče evrov kot nadomestilo za bivanje v hotelu, kjer sploh ni bivala, vendar  je bila pri tem zasačena. In menda je celo naknadno prinesla ponarejene račune. A tudi takrat so jo ujeli pri njenem podlem dejanju in jo razkrinkali. “In ta gospa bo nam govorila, kaj je demokratično in kaj je prav, kaj je legitimno in kaj je v skladu z zakoni. Pa, dajte ga srat!”

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.