Tudi UKC Ljubljana v agitacijo za Natašo Pirc Musar?

Plakat Nataše Pirc Musar

Neverjetno. Poziv Nataše Pirc Musar, da posamezna ministrstva objavijo naslov njenega volilnega štaba, so objavili tudi v UKC Ljubljana.

Agitacija za Natašo Pirc Musar tudi iz UKC Ljubljana

Spomnimo, kandidatka za predsednico Slovenije je na Ministrstvo za notranje zadeve naslovila prošnjo, naj da sporočijo  bolnišnicam, domovom za ostarele, zavodom za invalidne osebe in podobnim zavodom, v katerem osebe prestajajo zaporne kazni, naslov, za prejemanje obrazcev podpore. 

Tako agitiranje očitno ustreza tudi bolnikom, oziroma vodstvu UKC, je na svoji spletni strani zapisalo: “Spoštovani, na podlagi prošnje Ministrstva za zdravje in Ministrstva za notranje zadeve objavljamo zaprosilo Volilnega štaba dr. Nataše Pirc Musar z dne 29. 8. 2022, ki zbira podpore volivcev za vložitev kandidature za predsednico republike na letošnjih predsedniških volitvah, v katerem je podana informacija o naslovu, na katerem predsedniška kandidatka prejema obrazce podpore.”

Neokusno, žaljivo in nedostojno do bolnikov in zdravnikov ljubljanskega UKC, kjer seveda niso samo volivci Nataše Pirc Musar. In žalostno, pri taki levi agitaciji in podpori zadnjega vodje komunistov Kučana, kandidatka še vedno ni zbrala 5000 podpisov.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
45%
3.6km/h
0%
19°C
19°
18°
19°
Mon
10°
Tue
9°
Wed
11°
Thu
12°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA