Jonas Žnidaršič žaljivo nad Branka Grimsa? Je to lahko sploh poslanec slovenskega parlamenta?

jonas

Včasih smo se Slovenci smejali ob bistroumnih govorih Jonasa Žnidaršiča, ki je vodil številne televizijske oddaje in gledališke igre. Pa še tam, se mu je zadnje čase kar precej zatikalo pri izgovorjavi.

A dovolj o burnem življenju Jonasa Žnidaršiča. Lani je Jonas postal nadomestni poslanec, po tem, ko je Tanja Fajon iz vrst SD postala ministrica za zunanje zadeve. Sicer Jonasu funkcija nikakor ne sede, saj se je skoraj zjokal, ko je sprevidel, da bo zjutraj moral vstajati, tako, kot vsak normalen delovni človek. 

Tokrat se je Jonas spotaknil ob Branka Grimsa, katerega so napadli neznanci na stopnišču in ga porinili po stopnicah, čeprav policija (zanimivo) ob tem ni našla nobenih znakov kaznivega dejanja, Se je pa oglasil Jonas Žnidaršič, ki ga je dogodek napada na poslanca očitno strašno zabaval in zapisal: “Glede na to, da je bil kolega Grims napaden od zadaj, ali se je (poleg atipične pljučnice) šel testirat tudi za AIDS?”

Težko bi rekli, da je Jonas tako izjavo zapisal v popolnoma treznem stanju, kajti take izjave so ne samo nesramne, ampak nevredne poslanca Državnega zbora Republike Slovenije? Seveda pa to ni edina Jonasova povsem “trezna” neumnost.

Očitno je dandanes poslanec lahko kdorkoli hoče. V treznem ali opitem stanju.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo sneženje
84%
2.6km/h
100%
1°C
2°
-1°
-1°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA