Neverjetno, spet nova tragedija, kjer je sin pokončal mater!

Policija, policistI,policija vnukinja

Včeraj smo poročali o tragediji na Gorenjskem, kjer je mladoletni sin do smrti zabodel mater, danes pa poročamo o podobnem zločinu na Dolenjske, s tem da si je storilec sodil sam.

Policisti PU Novo Mesto, so včeraj popoldne v stanovanjski hiši v Radovici, ob cesti, ki vodi do državne meje, našli obešenega moškega in mrtvo žensko, slednja je umrla nasilne smrti. Šlo naj bi za sina in mamo. Policisti so na na trupli po tem, ko je nekdo klical na številko 113, zaskrbljen, ker se v hiši umorjene nihče ni oglasil na telefon.

Tragedija se je zgodila v vasici Radovica, v Občini Metlika na belokranjskem območju jugovzhodne Slovenije, ob meji s Hrvaško. ki šteje približno 250 ljudi. Kot pišejo Slovenske novice, je bil Slavko S. večkrat nasilen do svoje mame, pretepal naj bi jo, prav tako naj bi ji jemal pokojnino. Policisti naj bi na njegovem domu pred nedavnim izvedli tudi hišno preiskavo, kaj točno so iskali, ni znano, govori se marsikaj, tudi o njegovem zdravstvenem stanju vedo domačini marsikaj povedati.

Slavko se je na lastno mater spravil s sekiro, Najprej jo je ubil, nato je sodil še sebi. Piše portal Slovenske novie.

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
66%
2.1km/h
75%
-4°C
-2°
-5°
-2°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA