Jože Možina, Tanji Fajon: “Vi niste javni interes!”

Jože Možina, Tanji Fajon: "Vi niste javni interes!"
Jože Možina
Jože Možina, slika https://jozemozina.si/

Spomnimo, Tanja Fajon si je privoščila popolnoma neprimeren izpad na Twitterju, kjer je skritizirala sobotni Utrip, ker ta pač ni sodil v njene standarde. Odgovoril ji je Jože Možina.

Jože Možina odgovarja Tanji Fajon

Avtor včerajšnjega Utripa na Radioteleviziji Slovenija dr. Jože Možina, ki je razhudil slovensko levico z objavo zgodb preživelih prič pokola v Dražgošah, ki je komunistični mit o junaških partizanih, na katerih se desetletja napaja slovenska levica za dnevnopolitične potrebe, postavil pod velik vprašaj, se je odzval na kontroverzen zapis predsednice Socialnih demokratov Tanje Fajon. Ta je namreč Možini in urednici informativnega programa Jadranki Rebernik očitala, da so iz RTV naredili vladni servis in da vsebina Utripa ni bila v javnem interesu. Možina zdaj prek Twitterja Fajonovi sporoča, da njen grob politični napad in sramotenje novinarja RTV razgalja njeno protidemokratično dvoličnost, ki pa da ne bo ostala brez posledic. Ob tem je referiral tudi na vodjo posebne evropske ekspedicije o ugotavljanju stanja na področju medijev v Sloveniji, nizozemsko levičarko Sophie in’t Veld.

Tudi na našem portalu smo Jožetu Možini stopili v bran in ostro obsodili pritiske stranke SD, kjer naj bi  od odgovornih zahtevali odstop Jožeta Možine.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.