Junakinja meseca decembra, Mariborčanka Ilka Štuhec, kaj je povedala?

slika: twitter Ilke Štuhec

Šampionska vrnitev junakinje belih strmin

Zagotovo je velika junakinja meseca decembra Ilka Štuhec. Štuhčeva, ki se je šampionsko vrnila po poškodbi kolena, je v torek in sredo kot prva ženska dvakrat v dveh dneh zmagala na tekmah svetovnega pokala v Val Gardeni v smuku in superveleslalomu in napovedala boj za še drugi naslov smukaške svetovne prvakinje na prvenstvu, ki bo februarja v švedskem Aareju.

Štuhčeva je v petek skupaj s svojo majhno ekipo, trenerjem Grego Koštomajem in mamo Darjo Črnko, v Mariboru imela prvo novinarsko konferenco s slovenskimi novinarji po uspehu v Val Gardeni, na kateri je sporočila, da jo najprej čakata nekaj dni odmora in kondicijski trening na Mariborskem Pohorju, po praznikih pa se bo s svojo ekipo v Italiji pripravljala na naslednji ženski preizkušnji v hitrih disciplinah, ki bosta v avstrijskem St. Antonu 12. in 13. januarja.

In kaj je Ilka povedala?

video: BKTV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.