grožnje
grožnje, slika: Twitter

Nenehni pritiski in grožnje nad stranko SDS, pa tudi nad stranke koalicije ne pojenjajo. Še več, stopnjujejo se. nad tem je zaskrbljen tudi najmlajši poslanec SDS Jure Ferjan.

Levičarske grožnje 222.042 volivcem stranke SDS?

Ne pomaga noben sklic seje, ne pomagajo obsodbe groženj. Pri tem ne pomagajo niti mediji in tudi tožilstvo ne. Grožnje, pa so sestavni del levičarske politike in pritiski na poslance, ki ne razmišljajo tako, kot oni.

Napadi, ki se dogajajo zaradi tega, ker ima nekdo drugačno prepričanje, drugačne vrednote ali drugačen svetovni nazor, so nedopustni. Ta problem se nevarno stopnjuje ter prehaja na polje izključevanja ter do fizičnih napadov na posamezne objekte, v katerih posamezniki ali organizacije delujejo, ter do verbalnega nasilja preko družbenih omrežij, ali vpitja in pozivanja k smrti na ulicah in protestih-

Zagotovo pa grožnje s smrtjo največji parlamentarni stranki s katero bi lahko povezali tudi besedo “janšizem”, pripadajo veliki skupini ljudi. Vsaj 35.000 članom stranke, in 222.000 volivkam in volivcem te stranke. In kot pravi poslanec SDS Jure Ferjan, je to v normalni, pravni državi obsodba po kazenskem zakoniku, ki za to dejanje v 353. členu določa zaporno kazen najmanj 15 let. Pri nas pa se to šteje za svobodo govora.

PM