plakat
plakat z imeni poslanci

V parlamentu še vedno poteka razprava o konstruktivni nezaupnici vladi Janeza Janše, ki jo je vložilo 10 poslancev opozicije.

KONSTRUKTIVNA NEZAUPNICA SE SELI PRED PARLAMENT

Veliki ljubljenec ljudi, ki je na volitvah dobil pičlih 394 glasov je še vedno glavna televizijska zvezda, skupaj z 39. pomagači opozicije, ki se trudijo na vsak način očrniti to vlado in si pred televizijskimi kamerami ustvariti reklamo.

“Če bi bila Slovenija pravna država, potem bi bil danes Erjavec pred sodiščem in en pred tem državnim zborom. Razlogi za to so vsaj trije: polomija z arbitražo, nezakonite migracije (bil je tedaj zunanji minister pa je za vse kar se je dogajalo podal soglasje) in zadnji dogodek, ki je bil razkrit s strani poslanca Polnarja in Petroviča,” je v parlamentu dejal Branko Grims.

Zunaj parlamenta pa so se zbrali levičarki nestrpneži, ki že vedo, da bo konstruktivna nezaupnica padla in po tleh izobesili veliki plakat poslancev SMC in DESUS-a, pod katerim so zapisali GLEDAMO VAS. Še zadnja sramota ustrahovanja, pred glasovanjem v parlamentu.

Politika KUL IN njihova konstruktivna nezaupnica se že seli na ulico, kjer bodo levi protestniki podrobno gledali kateri poslanci ne bodo podprli Karla Erjavca za predsednika vlade. Bog ne daj, da ta konstruktivna nezaupnica uspe.

PM