Kaj je Franc Kangler povedal na kongresu Slovenske ljudske stranke?

slika: Youtube

Moje srce še vedno bije za Slovensko ljudsko stranko, naj bo ta stara ali nova. Imam samo eno srce in samo eno življenjsko pot, ter samo eno vizijo za prihodnost Slovenije. S temi besedami je Franc Kangler, katerega je voditeljica napovedala, kot bodočega župana Maribora, začel svoj govor na kongresu Slovenske ljudske stranke, katero je dobilo novega predsednika, Marjana Podobnika.

Nekateri se ne zavedajo, da je Slovenija Evropska dežela, da smo Slovenci člani velike družine, kjer so na prvem mestu človekove pravice, je dejal Kangler in nadaljeval, da je v dvorani srečal veliko nasmejanih obrazov in da v politiki ni zamer. Ošvrknil je pa je ministra Zdravka Počivalška ter mu dejal, da bi moral dvignit glas, proti tistim, ki preganjajo podjetnike iz naše dežele. Pravi, da so se danes ti ljudje lotili slovenskih podjetnikov, jutri pa se bodo lotili slovenskega kmeta, ki pošteno dela od jutra do večera. V NLS, ki smo jo ustanovili v Mariboru, si želimo, da bi danes SLS izpeljala kongres, predvsem pa da bi ustanovili vodstvo, ki bi združevalo, povezovalo in imelo interes, da bo skupaj z ostalimi političnimi opcijami kreiralo prihodnost,

Imeti moramo pravno in pravično Republiko Slovenijo in tu je odgovornost na vas, je zaključil Franc Kangler.

Kongresa SLS se je udeležil tudi predsednik Slovenska demokratske stranke, g. Janez Janša.

Mogoče je bil kongres SLS tudi prelomnica in pokazatelj razmer, zaradi katerih bi se nekdanji mariborski župan končno odločil za kandidaturo za župana drugega največjega slovenskega mesta.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.