So rjavo-rumene hlače zaščitni znak Lidije Divjak Mirnik ?

slika: FB profil

V uredništvo smo dobili zanimivo zanimivo razmišljanje ene izmed bralk, ki se sprašuje, kako so oblečeni in kako se ljudem predstavljajo kandidati za župane v Mariboru?

Na stojnicah lahko opazimo prijazne ljudi, ki zbirajo podpise za svoje kandidate. No, stojnica Andreja Fištravca ponuja študente, ki pa o županu ne vedo povedati kaj dosti. Na stojnici Melite Petelin pa lahko dobimo tudi kakšen bombonček, ali piškot.

Vsaka podrobnost, je torej pomembna pred lokalnimi volitvami, kjer skušajo kandidati za župana prepričati volilce. Tudi obleka. Pravijo, da obleka naredi človeka. No zaščitni znak župana Andreja Fištravca je klobuk, kamor se je sicer nagnetlo že precej nedorečenih obljub. A vseeno ta znak pooseblja župana, tudi na sprejemih, srečanjih in prireditvah je njegov klobuk vedno prisoten. Mogoče se ga je prav zaradi tega prijalo ime “klobučar”.

slika: FB profil

Prav zanimiv zaščitni znak, pa ima poslanka LMŠja in kandidatka za županjo MOM, Lidija Divjak Mirnik. Gospa, ki nam je  pisala, je hudomušno opazila, da ima kandidatka oblečene vedno iste rjavkasto-rumene hlače. Te ima tudi na svojem plakatu. Pravi, da, kadarkoli jo vidi na stojnici, vedno je v istih hlačah.

Kaj pomeni taka barva za izraz človeka?  Kot smo lahko prebrali na spletu so ljudje, ki nosijo rjavkasto barvo bolj razsodni in razumni, neka študija pa je pokazala celo, so taki ljudje radi na položajih, kjer je zahtevana višja stopnja odgovornosti. Pa je res? No, mogoče pa bodo Mirnikovi te hlače prinesle celo srečo. Upajmo pa, da nima le enih takih hlač, oblečenih vsak dan.

 

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

 

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
91%
4.1km/h
100%
4°C
6°
2°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.