Kaj je na delovnem mestu pila Tanja Fajon? Kakšno je vaše mnenje?

slika: twitter profil Mirko mayer

Slike z delovnega mesta, kjer je očitno šlo za sproščeno vzdušje in popivanje na delovnem mestu, ter sedenje na mizi, na ministrstvu za zunanje zadeve, očitno ni nič takega in naj nebi pili alkohola.

Ministrica je sliko objavila 2. junija, tako rekoč tik pred odhodom v New York, kjer je 6. junija potekalo glasovanje o prihodnji nestalni članici Varnostnega sveta Združenih narodov. Glasovanje je uspelo, kar pa še ne pomeni, da je bila pot lahka. Pred glasovanjem so se pojavili številni pomisleki o tem, kako se je ministričina ekipa lotevala projekta. Zato so nekateri domnevali, da si ta lajša trenutke s takšnim ali drugačnim opojnim destilatom, ki se ga pije v tovrstnih kozarcih, v takšnih količinah in s kockami ledu. Piše portal Nova24TV.

Sliko, ki jo je Fajonova komentirala z besedami “Še zadnja navodila pred potjo ta konec tedna v New York,” sta delila znana politična komentatorja Mirko Mayer (sicer urednik Planet TV) in Tomaž Štih, z uporabniškim imenom “Libertarec”.

Odgovor ministrstva je bil pričakovan:  “V takih kozarcih, kot je viden na objavljeni fotografiji, na MZEZ strežemo vodo in sok. Ministrica ni pila alkoholne pijače,” so zapisali 

Kakšno pa je vaše mnenje. Kaj je pila ministrica? zapišite v komentar!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.