To morate prebrati! Tako pa razmišlja povprečen levičar!

Milan Kučan
slika: demokracija

Marsikateri zapisi na družbenih omrežjih, ki jih producirajo skrajni levičarji so neverjetno nori. Ampak razmišljanje Tomaža Zamana pa presega mejo dobrega okusa!

Skrajni levičarji, katerim je v življenju prioriteta, da še vedno pljuvajo po Janezu Janši in stranki SDS ter še veno plešejo ob nesmislih Goloba in njegov vlade, ne bodo nikoli priznali, da pod to vlado živijo veliko slabše. Še več, tako jim je všeč, da jim denar, kar naenkrat ni več prioriteta?

Prav zanimivo je bilo na twitterju brati nebuloze levičarja Tomaža Zamana, ki so se razširile po družbenih omrežjih. Zapisal je, da raje plačuje višje davke, kot pa da bi volil SDS. Ker so mu določeni principi v življenju bolj pomembni kot denar. In prav taki zapisi, tipično levičarski, vedno pljuvajo v isto korito, ker njim je važno le eno. Samo da ni, Janez Janša.

Zamanu, ki naj bi bil uvožen Prekmurec, kot Kučan, zato prelagamo, da se, namesto ukvarjanja s tipkovnicami, ki so naj bi bili nek svetoven hit, raje ukvarja s kakšno novo nevladno organizacijo. Tam so njegovi levičarji izredno močni. Nič ne rabijo delat, lahko pišejo le neumnosti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.