Kaj je novega v ločitvi bogatega Marčiča in Eve Erjavec, ki želi postati bogata?

erjavec
Eva Erjavec , slika Družbeno omrežje!

Spor med zakoncema, hčerko nekdanjega politika Evo Erjavec in med podjetnim možem, bogatim Andrejem Marčičem, dobiva nove razsežnosti.

Marčič najel najboljšo odvetniško pisarno v državi?

Razumljivo je, da se je Marčič zagledal v Erjavčevo hči. Z evo naj bi se spoznala na enem izmed Erjavčevih obiskov, kot minister. A tam kjer je denar, tam je očitno tudi Eva, Ki sedaj od moža zahteva nemogoče.  Hišo ob morju, dve stanovanji v Ljubljani in sedem tisoč evrov mesečne preživnine, a naj na mizi nebi bilo še nobene uradne ponudbe. A če Eva na koncu nebo kaj prida zaslužila, bodo pa dobro zaslužili vsaj odvetniki.

Erjavčevi so najeli odvetniško pisarno Bruna in Davida Sluge, kateri so že sodelovali v odmevni ločitvi Helene Blagne, Andrej Marčič pa je, najel odvetniško pisarno Jadek-Pensa, ki slovi kot ena od največjih in tudi najbogatejših odvetniških pisarn. Piše Požareport. 

Če bi Evi uspelo, to kar si želi, potem bi bil to  ločitveni fenomen in bi imela več bogastva, kot si ga je Erjavec “pridelal” v vsej svoji politični karieri. 

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.