Lenarčičeve neumnosti o STA v Bruslju. Mahnič mu je povedal svoje!

lenarčič
Janez Lenarčič, slika Maribor24

Iz naftalina in neslišnosti se je kar naenkrat pojavil Janez Lenarčič, “leva struja” Evropskega parlamenta, ki očitno samo čaka, kdaj bo lahko očrnil vlado v Bruslju?

Namesto Fajonove blati sedaj vlado v Bruslju Lenarčič?

Očitno je v Bruslju prevzel nov posel, blatanje Slovenije in vlade Janeza Janše, namesto Tanje Fajon, kar evropski komisar Janez Lenarčič? Začel je z agencijo STA, katero za plačo, skoraj večjo od predsednika vlade še vedno vodi Bojan Veselinovič

Lenarčič je bil zelo zgovoren o poročilu o vladavini prava v članicah EU in pri tem potožil nad nujnostjo zagotovitve neodvisnosti STA. “Gre za dve stvari – gre za financiranje in za ohranitev neodvisnosti. Kar z drugimi besedami pomeni, da se to financiranje, ki ga je vlada dolžna zagotoviti, ne more pogojevati na način, da bi se okrnila neodvisnost STA,” je poudaril.

Ja pa zato Lenarčiču na njegove neumnosti odgovoril kar Žan Mahnič 

Ko je treba pljuvati po vladi in Sloveniji v Bruslju so vsi levaki za. Ko je pa potrebno najti rešitve in se pogovarjati, pa ni nikjer nikogar?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.