Podobnikova SLS in Kanglerjeva NLS skupno na evropske volitve?

Predsednik SLS Marjan Podobnik in predsednik NLS Franc Kangler sta danes podpisala pismo o  nameri, s katerim sta se stranki dogovorili za skupen nastop na evropskih volitvah maja prihodnje leto. Skupno bosta stranki nastopili tudi na prihodnjih parlamentarnih volitvah.  Marjan Podobnik je ob tem izrazil veliko zadovoljstvo, da s tem sodelovanjem stranki krepita težo ljudske usmeritve v Sloveniji, obenem pa je dal priznanje Francu Kanglerju, da je brez sovraštva in maščevalnosti ponovno vstopil na slovensko politično prizorišče kot moralni zmagovalec, in to potem, ko je preživel enega najhujših linčev v samostojni Sloveniji, piše portal v Fokusu.

Franc Kangler je ob podpisu prav tako izrazil zadovoljstvo, da se ponovno povezujejo ljudje in stranke, ki izhajajo iz slovenske pomladi 1988, ob tem pa izrazil prepričanje, da bo tudi s sodelovanjem NLS skupna lista na prihodnjih evropskih volitvah dobila najmanj enega evropskega poslanca, na prihodnjih parlamentarnih volitvah pa ponovno postala tudi močna parlamentarna stranka.

M.G.

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
6.7km/h
100%
4°C
7°
2°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
4°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.