Kaj je predsednica državnega zbora počela med samo sejo? To je nedostojno in nekulturno!

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike

[

Predsednica Državnega zbora Republike Slovenije Urška Klakočar Zupančič očitno ni dorasla svoji funkciji. Oziroma nima niti toliko kulture in pameti, da bi svojo funkcijo vzela za resno.

Predsednica državnega zbora je pred volitvami z našobljenimi ustnicami zagotavljala, kako bo ona res počela vse drugače, kot počne vlada Janeza Janše, a glej ga zlomka, že na začetku ga je polomila. Že najmanj dvakrat je kršila Poslovnik DZ, ob vsej drugačnosti pa se sramoti z napadi na cerkev ob nepoznavanju osnov ustavnega prava, čeprav prihaja iz sodniških vrst. Ob tako slabo izobraženih sodnikih se ne gre čuditi, da je v krizi celotna sodna veja oblasti.

Od predsednice Državnega zbora so marsikaj navajeni tudi poslanci. Spomnimo se, ko državni zbor zamenjala za “šank”, ko neprimerno izreka opomine poslancem stranke SDS, boksa sredi državnega zbora, se med razpravo smeji govorom poslancem opozicije in “odmajuje” z glavo in podobno. No tokrat pa se je očitno igrala kar s svojim telefonom in pisala SMS sporočila, ki so jo , vsake toliko časa spravili v smeh. Ljudje, ki so razpravo iz parlamenta spremljali preko neposrednega televizijskega prenosa, so zagotovo dobili občutek, da sejo vodi Urškina posvojenka, kot pa ona sama

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.