Kako je Polnar razkrinkal Erjavca in povezanost z Veselom? (video)

Robert Polnar
Robert Polnar, poslanec DESIS-a, zajem slike

Včeraj je bil na tnalu predsednik Računskega sodišča Tomaž Vesela zaradi njegovih dodatnih zaslužkov v Svetovni nogometni zvezi.

Polnar razkrinkal Erjavca in povezanost z Veselom

Ker Erjavec decembra še vedno ni imel zadostno število glasov NAJ BI mu na pomoč priskočil predsednik Računskega sodišča Tomaž Vesel, tako v parlamentu poslanec Polnar.

[color-box color=”blue”] Robert Polnar: “Poudariti želim, da bo moja razprava, ki zdajle sledi potekala izključno na podlagi tega kar sem sam videl in slišal in čemur sem sam prisostvoval. Pomembna sta dva datuma v lanskem letu 23. oktober in 7. december. [/color-box]

OGLEJTE SI SPODNJI VIDEO IN OSTALI BOSTE BREZ BESED!

23. oktobra lanskega leta smo imeli poslanci poslanske skupine DeSUS sestanek s takrat še kandidatom za predsednika stranke Karlom Erjavcem. Po sestanku oz. že med sestankom smo oblikovali dva sklepa s katerim smo se soglasno strinjali.

Celotni govor Roberta Polnarja si lahko ogledate v spodnjem videu!?

Strašljivo, res strašljivo. In če pride na oblast opozicija KUL potem se zna zgoditi, da se bomo Slovenci ponovno po letu 1991 bali za svoja življenja.

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.