Kako mu ji je napela! Članica SDS, Erjavcu: “Sram naj te bo!”

karl erjavec desus
kARL eRJAVEC slika: fotomontaža, družbeno omrežje

Po tem, ko se Karel Erjavcec ni včeraj pojavil na seji vlade, ter tako onemogočil obravnavo sedmega protikoronskega paketa, ki poleg pomoči gospodarstvu zaradi posledic epidemije, določa tudi solidarnostni dodatek za upokojence so se vsuli negativni komentarji.

Mara Glušič, Karlu Erjavcu: “Sram naj te bo!”

Kandidatka iz Komna, iz vrst SDS  Mara Glušič, ki se je potegovala tudi za poslanko v parlamentu je Karlu Erjavcu povedala, kar mu gre. Tako je zapisala: “5 x bo treba na volitve Karl, da boš dosegel rezultat mojih volivcev. Sram naj te bo, da se sploh oglašaš na tako podel način za najnujnejše potrebe ljudi pa ti ni mar. Ko ljudje najbolj potrebujejo denar, ti sabotiraš seje za svojo korist, da bodo ljudje ostali med prazniki brez dodatkov? Kdor si želi s tabo sodelovati, naj ga bo hudo sram. Ljudje jih bodo prav kmalu “nagradili” za njihova podla dejanja. Je vredno?”

Mara je namreč na zadnjih parlamentarnih volitvah v okraju Sežana dobila 1792 glasov, Karl Viktor Erjavec pa v okraju Tržič le 394 glasov.

PM

 

VREME

Maribor
oblačno
72%
1.5km/h
100%
19°C
20°
16°
16°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.