Kako naj bi na pretkan način, na RTV vrnili Marcela Šrefančiča?

Marcel Štefančič, slika ona plus

Na RTV vodijo pretkan načrt, kako čim bolj spromovirati Levico in njene zveste ovčice skrite v civilni družbi, saj se bližajo Evropske volitve.

Po informacijah Portala Požareport, se na evropske volitve junija prihodnje leto očitno odpravljajo poleg Nike Kovač,  tudi Jaša JenullNataša Sukič, sicer podpredsednica državnega zbora in vidna članica Levice, ki se je iz nekdanje nerodne honorarne hostese v Cankarjevem domu prelevila v eno od najbolj radikalnih poklicnih slovenskih političark, ter nekdanja razvpita poslanka Levice in propadla političarka Violeta Tomić, pod NVO-jevsko blagovno znamko Glas ljudstva. 

Ravno zaradi takih primerov, pa na spolitizirani RVT, katero pod krinko levice, obvladujejo NVO-ji, pripravljajo pretkan načrt, kako narediti čim več reklame svojim in še vrniti Marcela Štefančiča jr., brez Studia City na RTV. Po novem letu naj bi uvedli oddajo “Besedni dvoboj” (Hard Talk ), ki ga bo vodil prav Marcel. Tako to oddajo in Marcela nujno potrebujejo za promocijo levice, zlasti Kovačeve, Jenulla & Co. pred bližajočimi se Evropskimi volitvami.

Zdaj ko jih je “jebeno” več, zdaj očitno lahko!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
65%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.